2013. július 14., vasárnap

Köszönet!

Onnan kezdem, hogy hónapok óta érzem, valami mást szeretnék. A saját egyéniségemet megmutatni, valami extrábbat készíteni. Az utolsó csepp a pohárban, amikor két kedves hölgy is igencsak a saját világába szeretett volna "beszorítani". A végső elhatározást így ők adták. Ezúton is sok köszönet Nekik ezért!
Az elmúlt hetek nagyon - nagyon sok "munkával" teltek, ami persze nagyon jó és imádom, de közben az úgynevezett háttérmunka nem igazán tudott haladni. Nem baj! Sokat nézelődtem, keresgéltem, információkat gyűjtöttem, de elsősorban színeket kutattam. Az ékszeres blogomon folyamatosan lesem a statisztikát, honnan érkeznek, mit néznek meg. Ekkor egyik nap láttam, hogy egy eddig ismeretlen blogról érkeztek hozzám. Azonnal meg is néztem :) Az első bejegyzés, amit megláttam, egy korábban, illetve még a kezdetekkor készült ékszerem (szettem) kistesója volt. Többször is elolvastam, majd egyszer csak megláttam a lényeget. A bejegyzésben ott volt a nevem :) Rájöttem, hogy vannak tényleg nagyon tisztességes alkotók is. Köszönöm!
Bármerre is nézelődtem, folyamatosan a színekkel kapcsolatban az Etsy - n lyukadtam ki, ami bevallom már egy jó ideje tényleg foglalkoztat. Vajon ott megtalálnak, eladhatóak - e ott az ékszereim, a valós árakat ott megfizetik, stb...... ? A család is egyre nagyobb nyomást gyakorolt rám, de csak húztam az időt. 
Van egy nagyon kedves alkotótárs, Judit, akit igazából "alkatrészes" vásárlóként ismertem meg. Egyre több és hosszabb lett a privát levelezésünk és ez nagyon jó :) A héten írta az Etsy - t, ezen felbuzdulva sok mindent megkérdeztem Tőle és szinte azonnal minden kérdésemre válaszokat is kaptam. Azonban azt leírta, hogy sajnos hosszabb lesz a folyamat, mert sokat kell fordítanom még, mert egy szót sem beszélek angolul (nem vagyok rá büszke! ) :( Judit azonnal felajánlotta a segítségét! Így péntek délelőtt belevágtunk a beállításokba :) Telefonon mondott el mindent! Hihetetlen érzés volt közben, hogy valaki tényleg így és ennyit segít! Majd mondta, hogy mindegy mit, de tegyem fel oda. Egy gyöngyhorgolt nyaklánc fel is került, az én igencsak szerencsétlen fordításomban, de Ő azonnal nézte és küldte is a helyes fordítást :) Azóta több ékszerem leírását lefordította, illetve a feltöltötteknél javított.
Az az igazság, hogy Judit egy valódi alkotó, mert semmiféle féltékenység, irigység nincs benne, hihetetlen ember! Azt hiszem a mai világban szinte elképzelhetetlen, hogy ugyanazon technikával "dolgozó" alkotók segítik egymást, illetve jelen esetben egyoldalú, mert Judit segít engem. Egyszerűen leírhatatlan érzés!
Judit! Annyira hálás vagyok Neked! Köszönöm!

Remélem hamarosan hivatalosan is megmutathatom Esty boltomat. Hajt a kíváncsiság nagyon, hogy ott egyáltalán milyen nézettséget produkálnak az ékszereim :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése