2013. július 21., vasárnap

Ismét hallgatásba burkolóztam

Ismét egy bejegyzés a mostani hallgatásomról, mert valóban eltűntem.
Az elmúlt lassan 1 évben nem volt hétvége, nem volt ünnepnap, néha még az éjszakák is kimaradtak, hozzáteszem, nem bánom. Nagyon szeretek mindent és nem érzem igazi munkának, de már néhány hete kezdtem érezni az intő jeleket. Sajnos a rosszullétek egyre sűrűbbek voltak, éjszakánként már nem tudtam aludni. A legkisebbik gyermek 3 hete itthon van, mert az óvoda is leállt. Mellette szinte semmit sem tudok csinálni. Az első napokban nagyon ideges voltam miatta, hogy nem haladok, így szinte fel is adtam. Természetesen az alkatrészes rendelésekben nincs fennakadás, de az ékszerek most nem készülnek, illetve a levelezéseim is jelentősen csúsznak. Most a fejembe vettem, hogy megtanulom a gyöngyhorgolás mellé a ferde horgolást is, mert ehhez nem szükséges a csend és a gyerekekkel tudok közben lenni. Na jó, itt a gyöngyök felfűzésénél kell nagyon figyelni, de erre is megvan a megoldás. A középső gyermekkel, aki fiú közösen készítjük. Ő ül a gyöngyökkel az ágyon, én a gép előtt és mondom a színt, illetve a darabszámot :) A lényeg, péntekre teljesen kimerültem, mert az igazi fáradtság akkor jött elő. Be kellett látnom, hogy valóban pihennem kell! A családomnak is szüksége van rám. Augusztus 1 - ig még biztosan "csökkentett" üzemmódban leszek, mert akkor kezdődik csak az óvoda. Sok terv vár megvalósításra, amik a fejemben kavarognak, de tényleg lazítanom kell hozzá, hogy meg is tudjam őket valósítani.
Újabb leckét kaptam az élettől! Be kell látnom, hogy nem vagyok már 20 éves (bár csak ennyinek érzem magam) és családom van, akikre ugyanúgy kell figyelnem, ugyanúgy szükségük van rám. Nélkülük nem tarthatnék ma itt! Meg kell találnom az egyensúlyt a "munka" és a család között, bár ez nem egyszerű feladat számomra. Sőt, már azt is tudom, hogy a visszatérésemkor ritkábban lesznek új ékszerek, de nem az eddig megszokottak fognak készülni.
Ismét egy nagyobb mélyponton vagyok túl, amiből most kicsit lassabban állok fel, de valóban időre van szükségem. Ezúttal ismét, illetve itt is elnézést kérek mindenkitől, hogy mostanában a válaszaim a levelekre nem érkeznek annyira gyorsan.
Remélem Mindenki megért és nem hagytok el :)
Köszönöm Nektek!
További nagyon szép nyarat kívánok mindenkinek! :)

5 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Kriszta! Köszönöm, aranyos vagy ! Téged pedig jó látni annyira boldognak :)
   Puszi :)

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Pihenj sokat, és ne hajtsd túl magad! Ne menjen az egészséged rovására, az a gyerekeket is megviseli. Vigyázz magadra! Szép napot! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Eszti!
   Köszönöm! Már annyira fáradt voltam, hogy sajnos valóban az egészségem rovására ment, de igyekszem :) Remélem hamar összeszedem magamat :)
   Nektek is csodálatos napot ! :)

   Törlés