2016. október 20., csütörtök

Reagálás egy megjegyzésre

Ma reggel egy korábbi, vagyis igencsak régi ( 2013. január ) blogbejegyzésemre érkezett egy megjegyzés. Azt gondolom, hogy illik rá reagálnom.
Kedves Névtelen (!) megjegyzést író! Bevallom meglepett a reggeli megjegyzésed, nem is igazán tudtam hova tenni és rájönni sem arra, hogy mi volt a célod vele. Amennyiben esetleg bántani, felidegesíteni akartál, akkor ez nem igazán sikerült. Még mielőtt jönne a kérdés, hogy miért csak ennyi órával később reagálok a mondataidra, akkor elárulom, hogy nem nagyon foglalkoztatott a téma és volt más tennivalóm is. Nem, nem vagyok ennyire nagy és elfoglalt ember, de van egy életem. Az írásodból az derült ki, hogy sajnos Neked nem igazán sikerült. Biztosan nagy név vagy az alkotók között, esetleg sajnát levédett márkával is rendelkezel, bár Ők nem nem érnek rá alacsonyabb szintű blogokat olvasni, főleg nem ilyeneket. Igazándiból a soraid alapján inkább megsajnáltalak! Biztosan Te egy meg nem értett művész / alkotó vagy, aki igyekszik folyamatosan a tökéletes képet  mutatni,  a munkájában, a környezetében, a családjában, de lesősorban az anyaságban. Vagy tényleg Te vagy az a bizonyos ember, akiről az a blogbejegyzés szólt. Változnak az emberek, de sajnos vannak, akik életük végéig tele lesznek utálattal, de ezt nem merik nyiltan felvállalni és végül magukra maradnak. 
Nem, nem ülök a magas lovon, messze nem vagyok tökéletes ember (nem is szeretnék), vétek és vétettem sok hibát, ja és tényleg nem vagyok tökéletes anya (ennek ellenkezőjét soha sehol nem állítottam, nem írtam le), viszont a gyermekeimnek igyekszem jó példát mutatni és tisztességben felnevelni, társsal!
Akit érdekel az előzmény, az itt elolvashatja (blogbejegyzés és alatta a megjegyzések !) : http://bottyanlelke.blogspot.hu/2013/01/mar-megint-kiakadtam.html
U.i. : talán lejáratom magam és elfordulnak így többen tőlem, de legalább vállalom a nevemet!
Üdvözlettel: 
Anita

12 megjegyzés:

 1. Bocsi lànyok ,hogy belepofàzok itt a dolgokba,de te irtad Anita hogy vàrod a vèlemènyeket. Nos kifejtem akkor

  VálaszTörlés
 2. A Nagy semmin puffogtok,màr bocsànat.Nèvtelennek abban igaza van,hogy ha valaki màsolni akar,akkor az fog is,ès ha elèg merèsz akkor nem fog engedélyt kèrni a muvelethez. Èn is sujtàssal dolgozom,ès az a vèlemènyem ,hogy mindenki masolassal kezdi,aztàn kèsobb,jõnnek a sajåt õtletek. Ezèrt felesleges bärkit lehurrogni. A tobbi mãr csak üzlet,és rivalizàlâs. ( Mielôtt megkèrdeznèd,hogy akkor nëv vagyok -e,gyorsan hozzäteszem,èn nëmėtorszâgban èlek,ès kèt munkahely mellett hobbikènt üzøm az èkszerkèszitést,kissebb väsärlóközönsèg naggy örömère.) Az hogy jó vagy rõssz szülõ vagy,neked Kell tudni (nem ertettem,hogy jön ez ide). De aban igazat adok Nèvtelennek,hogy attól mèg valaki nem rossz szülõ,hogy ekszereket koppint (,mâr amennyiben tenyleg? ) Ès azzal sem èrtek egyet,hogy könyū mäsolni,ès nem Kell hozzâ gondolozäs..ezt a mondatot komolyan gondoltad? :) Nekem majdnem fèl èv vollt mire sok gyakorlâs utän el tudtam kèsziteni egy Dori Csengeri nyakèket ..Butäsägokat irtäl,mièrt nem beszèlted meg a problèmät az illetö alkoto hölggyel? Ès Igen,picit ezzel a poszttal magadat ègeted. Na de nem akarlak sèrtegetni se tèged se a Nèvtelent. Abban meg nincs igaza,hogy fantäziätlan dolgokat alkotsz,inkäbb csak neked is gondolom,olyan kevés szabadidõd van Mint nekem igaz? :) :) Ès mikor meg van egy kis idõ akkor meg hulla vagy ès bedõlsz az âgyba..ismerös èrzès. Èn mär 3 hete nem alkottam,ès gyöngyelvonâsi tüneteim vannak. Szoval,nem Kell lesüllyedni senki szintjère vitäzni,ès ilyen posztokkal az a baj h csak tämadäsi felületet adsz az ilyeneknek Mint a Nèvtelen. Am az az alkotó a Nèvtelen akirôl posztoltâl? Esetleg megkerdezted az illetø alkotòt? Jó èjt mindenkinek!

  VálaszTörlés
 3. Ui: sorry,a sok helyesirasi hibâêrt,ilyen sajnos a nèmet billenytyūzet :/

  VálaszTörlés
 4. Ui: sorry,a sok helyesirasi hibâêrt,ilyen sajnos a nèmet billenytyūzet :/

  VálaszTörlés
 5. A Nagy semmin puffogtok,màr bocsànat.Nèvtelennek abban igaza van,hogy ha valaki màsolni akar,akkor az fog is,ès ha elèg merèsz akkor nem fog engedélyt kèrni a muvelethez. Èn is sujtàssal dolgozom,ès az a vèlemènyem ,hogy mindenki masolassal kezdi,aztàn kèsobb,jõnnek a sajåt õtletek. Ezèrt felesleges bärkit lehurrogni. A tobbi mãr csak üzlet,és rivalizàlâs. ( Mielôtt megkèrdeznèd,hogy akkor nëv vagyok -e,gyorsan hozzäteszem,èn nëmėtorszâgban èlek,ès kèt munkahely mellett hobbikènt üzøm az èkszerkèszitést,kissebb väsärlóközönsèg naggy örömère.) Az hogy jó vagy rõssz szülõ vagy,neked Kell tudni (nem ertettem,hogy jön ez ide). De aban igazat adok Nèvtelennek,hogy attól mèg valaki nem rossz szülõ,hogy ekszereket koppint (,mâr amennyiben tenyleg? ) Ès azzal sem èrtek egyet,hogy könyū mäsolni,ès nem Kell hozzâ gondolozäs..ezt a mondatot komolyan gondoltad? :) Nekem majdnem fèl èv vollt mire sok gyakorlâs utän el tudtam kèsziteni egy Dori Csengeri nyakèket ..Butäsägokat irtäl,mièrt nem beszèlted meg a problèmät az illetö alkoto hölggyel? Ès Igen,picit ezzel a poszttal magadat ègeted. Na de nem akarlak sèrtegetni se tèged se a Nèvtelent. Abban meg nincs igaza,hogy fantäziätlan dolgokat alkotsz,inkäbb csak neked is gondolom,olyan kevés szabadidõd van Mint nekem igaz? :) :) Ès mikor meg van egy kis idõ akkor meg hulla vagy ès bedõlsz az âgyba..ismerös èrzès. Èn mär 3 hete nem alkottam,ès gyöngyelvonâsi tüneteim vannak. Szoval,nem Kell lesüllyedni senki szintjère vitäzni,ès ilyen posztokkal az a baj h csak tämadäsi felületet adsz az ilyeneknek Mint a Nèvtelen. Am az az alkotó a Nèvtelen akirôl posztoltâl? Esetleg megkerdezted az illetø alkotòt? Jó èjt mindenkinek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rita! Köszönöm! :) Ahogy leírtad a véleményedet, az teljesen más és egyáltalán nem érzem sértőnek és kioktatónak, mint a Névtelen véleményét! Az egy közel 4 évvel korábbi blogbejegyzésem volt és igencsak halványan emlékszem az akkor történtekre. Akiről anno szóltak a sorok, sajnos csak és kizárólag másolt és évek óta ezt tette, ráadásul annyi nem volt benne, hogy színeket változtasson :( Nem csak én hívtam fel a figyelmét (privát levelezésben), hanem több más alkotó is, akik akkor már régebben készítettek ékszert, mint én, sőt! Volt köztük, aki levédett névvel, alkotásokkal rendelkezett, rendelkezik. Az illető hölgy, mint anya úgy jött a "képbe", hogy folyamatosan agyonajnározta magát, hogy Ő mennyire tökéletesen neveli a gyermekeit. Egyáltalán nem vagyok irigy és féltékeny, hisz az egyik legjobb barátnőm ugyanúgy sujtás ékszereket készít, mint én. Sajnos nekem az elmúlt hónapokban teljesen kimaradt az ékszer készítés és hiányzik is, de most még nem tudok alkotni semmit, mert nem olyan a lelkivilágom a családban történtek miatt :( A fantáziátlan, illetve két mintát készítek igazából több ok miatt sem igaz. Ebből is látszik, hogy nem nézte meg soha a másik blogomat, illetve sajnos azért a hölgyek nem olyan bevállalósak, mert ugyan tetszik Nekik a nagy és feltűnő ékszer, de mégis az egyszerűbb, egyszínű mellett döntenek :( Szóval köszönöm! :) Nagyon szép napot és jó alkotást kívánok! :)

   Törlés
 6. Bocsi lànyok ,hogy belepofàzok itt a dolgokba,de te irtad Anita hogy vàrod a vèlemènyeket. Nos kifejtem akkor

  VálaszTörlés
 7. Anita! :) Mèg valami,csak mert az oldalamat kifûrja a kiväncsisäg,eskü nem vagyok bunkô- ha adok email-cimet megirod nekem,hogy ki az az alkotó Aki mäsol? Az-e akire èn is gondolok? 😡😡 Nos hät lelkiviläg Igen,nälam a folyamatos honvägy,most meg az h szinte egyszerre vesztettem el a nagyszüleimet. Az èn väsärlõim közül egy nagyon vèkony rèteg imädja az õriäs ekszereket,ja ès èn is,fülbevalô, 11 cm nèl kezdödik nälam .Meg is nèznek benne :D Ja ès nälam is gombörület van..bajor gombokat,cseh üveggomb,fèm gombokat...mindenfèle csak gomb legyen :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Rita! :) bottyangyongye@gmail.com az email címem :) Nálam is sajnos Apukám halála az oka annak, hogy nem alkotok. Én is imádom a nagy, feltűnő ékszereket :D Ó, gombok nélkül nincs élet :D :D :D

   Törlés