2012. június 19., kedd

Nyaralunk, de dolgozom is

Ugyan még csak most kezdődött a nyári szünet, de már sikerült kitalálnom, hogyan is lehetek egyszerre a gyerekekkel is és nem elcsúszni időben, persze Apa dolgozik közben, sajnos.
Szerencsére jó idővel indult a szünet, így már az első napon tudtunk medencézni, illetve a gyerekek felállították a sátrat, a két nagy ott alszik
Reggel kelek, amikor Apa dolgozni indul, így mire a gyerekek felébrednek, a postám már össze is van csomagolva, így a gyerekekkel tudok medencézni, de a lényeg, ott is több dolgot tudok összekötni anélkül, hogy szétesnék. Az elsődleges szempont, hogy a gyerekekkel vagyok. Tornáznom kellene, így azt most a medencében oldom meg, viszont a legkisebbet emelgetve a súlyzózás is megvan, ő pedig élvezi a "merítgetést" és persze egyben napozok is :) Amíg nem lehetünk kint a napon, addig ismét tudok dolgozni, közben a gyerekek is itt ugrálnak körülöttem, délután pedig ismét lehet medencézni. Így nekem is van nyaralás, haladok is és a legfontosabb, az egész időt a gyerekekkel tölthetem, ők pedig este mehetnek a sátorba.
Így végül nyaralhatunk is és nem kellett messzire elmenni, sok pénzt kiadni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése