2015. január 15., csütörtök

A legkisebb

Ma, vagyis tegnap 6 éve, hogy életem legnehezebb döntését kellett meghoznom, egyedül. Nem dönthetett helyettem senki. Bizony, Sára ma lett 6 éves
Sára érkezését 4 év tervezés előzte meg, napi szintű beszélgetésekkel, de ahogy ment az idő egyre kevesebb esély volt rá, hogy újra várandós lehetek. Sok volt a komplikáció és az idő csak ment, majd már egyre jobban közeledett az utolsó lehetőség. Csoda történt, mert kaptunk egy lehetőséget és azonnal várandós is lettem. Életem legszebb 38 hete következett. Lehiggadtam, türelmesebb lettem és már tudtam ülni a fenekemen órákon keresztül. A hasamban fejlődő kis életre koncentráltam és életemben először NŐ -nek éreztem magam. Nagyon boldog voltam.
Szerencsére a folyamatosan félretett pénz miatt megengedhettük, hogy magán kórházban szüljek és ez mentette meg az életünket is. A szülés napján azonban jött a nehéz döntés. Nem tartották biztonságosnak az altatást Sára miatt, de az epidurálással pedig a későbbi egészséges életemet kockáztattam. Végül csak a csodára gondoltam és arra, hogy hamarosan a kezemben tarthatom, így az Ő élete fontosabb volt.
Amikor nagy sokára hallottam, hogy sikerült kivenni a hasamból, akkor azt éreztem, hogy most azonnal mennem kell, mert innentől kezdve el sem szeretném engedni. A nap hátralévő részét csak azzal töltöttem, hogy Őt néztem és kimondhatatlanul boldog voltam, pedig nagyon - nagyon picike, csúnya és tiszta lila folt volt mindene. Másnap, vagyis 26 órás volt, amikor "elszakították" tőlem, mert a foltjai miatt át kellett vinni egy másik kórházba, ahova csak picivel később tudtam utána menni. Az ezt követő hetet nem kívánom senkinek. Amikor Sárát végre hazavihettük, akkor még fél év folyamatos aggódás következett, de ott volt, szinte egész nap a kezemben és tanított folyamatosan. Megtanított anyává lenni, elfogadni, a türelemre és az igazi szeretetre.
Igen, a mai napig nagyon el van kényeztetve, de Neki köszönhetjük a legtöbbet!
Drága Pici Kislányunk! Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked! <3
 Ilyen kis csúnya volt, de itt már a kezemben

 Szerintem Sára és Máté ragaszkodása egymáshoz valahol itt kezdődött, ami azóta csak egyre erősebb :)

Így lett teljes a család


1 megjegyzés: